Tekelioğlu: Muhalefetin projeleri hesaba kitaba uymuyor

AK Parti milletvekili ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Mehmet Tekelioğlu, Türkiye’de şimdiye kadar görülmemiş...

AK Parti milletvekili ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Mehmet Tekelioğlu, Türkiye’de şimdiye kadar görülmemiş bir sosyal devlet anlayışı getirdiklerini söyledi. AK Parti Buca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvehane toplantılarına katılan Tekelioğlu, sosyal devlet kapsamındaki yardımları anlattı.
Dar gelirli ve sosyal güvenceden yoksun vatandaşların durumunu iyileştirmek amacıyla yardım kapılarını ardına kadar açtıklarını belirten Tekelioğlu, bunları yaparken, "Sadaka devleti kuruyorlar" yakıştırmasında bulunanların, şimdi tutarsız bir şekilde vatandaşları parala kandırmaya çalıştığına dikkat çekti.
AK Parti’nin geliştirdiği sosyal devlet anlayışına diğer partilerin de katılmasını sevindirici bulduğunu ifade eden Mehmet Tekelioğlu, yapamayacaklarını vaat etmediklerini söyledi. Tekelioğlu, “Kendinde iktidar şansı görmeyen partiler, plan ve projelerini sağlam temellere yerleştirmeden bol keseden atabilir. Bizim istediğimizse ülkemizi büyütmek için durmadan çalışmak ve çabalamak. Bu çalışmanın getireceği katkı okullarımızın, hastanelerimizin, yollarımızın daha güzel olması, böylece yaşam kalitemizin artması olacaktır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz