Tekerlekli Kayakçılar Kampta

 Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlikspor Kulübü'nde spor yapan tekerlekli kayakçılar, Kandilli'de kampa girdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlikspor Kulübü'nde spor yapan tekerlekli kayakçılar, Kandilli'de kampa girdi. Antrenör Kezban Kuşkapan nezaretinde Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan tekerlekli kayakçılar, iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, kampı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında antrenör Kezban Kuşkapan'dan bilgi aldı. Kampta yer alan sporculara moral verip, başarı dileğinde bulunan Taşkesenligil, "Tekerlekli kayak takımımız Kandilli Kayak Merkezi'nde kamp yapıyor. Biz de kendilerini ziyaret ederek, antrenörümüzden çalışmalar hakkında bilgi aldık. İnanıyorum ki bu sporcu arkadaşlarımız Türkiye Şampiyonası'nda da en iyi sonucu alacak" şeklinde konuştu. Kampı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteği ile yaptıklarını dile getiren Kuşkapan, Kandilli Kayak Merkezi'nde on günlük bir kamp yapacağız. Hafta başı start verdiğimiz kampta şu anda çalışmalar iyi gidiyor. İnşallah, bu kampın semeresini Türkiye Şampiyonası'nda alacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: