Tekerlekli Paten Milli Takımı Dünya Şampiyonası Elemeleri Için Bulgaristan'da

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) faaliyetleri arasında yer alan In Line (Tekerlekli Paten) çalışmaları kapsamında...

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) faaliyetleri arasında yer alan In Line (Tekerlekli Paten) çalışmaları kapsamında 5 ilde yapılan seçmeler sonucu oluşturulan Milli Takım 02-05 Ağustos tarihinde yapılacak Dünya Şampiyonası Avrupa Elemelerine katılmak üzere Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya gitti.

Müsabakalar öncesi Sofya'da kısa bir hazırlık dönemi geçirecek olan milliler, eleme müsabakalarında Bulgaristan, Makedonya ve Letonya ile karşılaşacak. Tuncay Kılıç antrenörlüğünde eleme müsabakalarına katılacak olan Türk Milli Takımı kadrosunun büyük bir kısmı, Buz Hokeyi Milli Takımı'nda forma giyen sporculardan oluşuyor.

Reklam
Reklam

TBHF Başkanı Orhan Duman, milli takımın kısa bir hazırlık dönemi ile müsabakalarda mücadele edeceğini belirterek, "Ancak sporcularımın bizi Bulgaristan'da en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inanıyorum. Yönetimi devraldığımız andan itibaren özellikle Buz Hokeyi takımlarımıza yönelik gelişim kamplarımıza ağırlık verdik. Yeni sezonda ise hedefimiz buz hokeyi liglerinin ardından, hemen in line liglerini oluşturmak ve daha uzun bir hazırlık dönemi ile İn Line'da da uluslararası başarılara imza atmak.'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz