Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonası Finalleri İstanbul'da Başlıyor

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tekerlekli sandalye basketbolunda yarın İstanbul'da başlayacak Avrupa Şampiyon Kulüpler...

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tekerlekli sandalye basketbolunda yarın İstanbul'da başlayacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'ne ev sahipliği yapmaktan dolayı mululuk duyduklarını söyledi.

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) tarafından Galatasaray Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'nin (IWBF Champions Cup) Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen basın toplantısına katılan Galatasaray Başkanı Aysal, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu organizasyona 6 yıldır katıldığını hatırlatarak, "Bu organizasyonda çok önemli başarılar elde ettik. Galatasaray Kulübü olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Bu vesileyle şampiyonanın ana sponsoru Ströer Kentvizyon ve takımımız kurulduğu günden beri sponsorluğunu yüklenmiş olan DenizBank'a ve turnuvaya değerleri katkısı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Basın toplantısına katılan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Galatasaray tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın başarılı olacağına inandığını ifade ederek, "Ülkemizde 8,5 milyon engelli vatandaşımız var. Aileleri ile baktığımızda nüfusumuzun neredeyse 4'te 1'ni etkileyen çok önemli bir olaydır. Bu çerçevede Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu şekilde bir üstünlüğünü senelerdir çok büyük bir başarıyla yürütüyor olması, gerçekten çok onurlu ve erdemli bir davranış. Önlerindeki engelleri nasıl kaldırdığını çok açıkça gösteren ve üstün başarılara imza atan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu sefer de başarılı olacağına inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

Basın toplantısında söz alan Ströer Kentvizyon Başkan Yardımcısı Gülçin Ulutürk ise organizasyonun ana sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Çok önemli bir organizasyon bizim için. Bu organizasyonla şunu göstermek istiyoruz ki, kişilerin engelleri ne olursa olsun, eğer bu kadar zor bir sporu bu kadar başarıyla yapabiliyorsa, demek ki normal rutin hayata çok daha rahat katılabilir. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

Reklam
Reklam

"HİÇBİR ŞEY KAYBOLMAYACAK, UNUTULMAYACAK, UNUTTURULMAYACAK"

Başkan Aysal, basın mensuplarının futbol gündemiyle ilgili soruları üzerine, yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar, bugün çok önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapıyoruz. Lütfen onu gölgede bırakacak herhangi bir habere yer vermeyelim. Sorularınızı biliyorum. Bu soruların hepsinin cevabını zamanında vereceğiz. Hiçbir şey zaman içinde kaybolmayacak. Hiçbir şey unutulmayacak, hiçbir şey unutturulmayacak. Onun için bundan sonraki gelişmeleri, daha müsait bir zamanda hep beraber değerlendirelim" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında ligin bitimiyle açıklamalarda bulunacağını ifade eden Aysal, "Arkadaşlar 'daha sonra' kelimesinin anlamı, bugün ortada oynanan bir lig var. Bu lig bitinceye kadar, bu ligi şaibeli bir hale getirecek herhangi bir görüşten, konuşmadan hepimizin kaçınması lazım. Onun için müsaade edin, bu ligi bitirelim, istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde, istediğiniz yerde sizinle oturup sohbet edeceğim" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: