Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezona hazır.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezona hazır.

Mor-beyazlı ekip, 2 Aralık Pazar günü oynayacakları sezonun ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Cem Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren takımın hedefi ise yeniden Süper Lig'e çıkmak.

Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Cevat Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonunun hazırlıklarını günde yaptıkları tek antrenmanla tamamladıklarını belirterek, "Yeni sezona hazırız, hedefimiz Süper Lig'e yeniden çıkmak" dedi.

Reklam
Reklam

Bu konuda oldukça iddialı olduklarını belirten Karagöl, takıma yeni oyuncuların dahil olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Yeni sezon hazırlıklarına başlayalı yaklaşık iki ay olmuştu. Bu süre içerisinde eksiklerimizi tamamlamaya gayret ettik. Takıma yeni dahil olan arkadaşlarımızın diğer oyuncularla daha uyumlu olabilmesini sağladık. İnşallah bu sezona çok iyi başlayacağız. İlk sınavımızı kendi sahamızda Adana Martı Engelliler takımına karşı vereceğiz. İnanıyoruz ki kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alarak güzel bir başlangıç yaparız."

Karagöl, Pazar günü saat 13.00'da Atatürk Spor Salonu'nda oynayacakları karşılaşmaya Orduluları davet etti.

Muhabir: Hayati Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: