Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Sevgi Tosun’a Milli Davet

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Sevgi Tosun Bayan Milli Takım antrenörlüğüne davet edildi....

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Sevgi Tosun Bayan Milli Takım antrenörlüğüne davet edildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 19-29 Nisan tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Bayan Milli Takım kampı aday kadrosuna, antrenör olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenörü Sevgi Tosun çağrıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender, Almanya'da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılacak olan tekerlekli sandalye bayan millilerin hazırlıklarına başladığını belirterek, antrenörleri Sevgi Tosun’un milli takım kampına davet yazısının Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne iletildiğini, bu davetin büyükşehirli oyuncular arasında da heyecanla karşılandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

2012-2013 Tekerlekli Sandalye Bölgesel Ligi D Grubu’nda lider olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını zirveye taşıyan Sevgi Tosun’un bu başarısını tebrik eden Kalender, "Milli takımlarımıza genç, dinamik, hedefleri yüksek olan sporu ve antrenörlerimizin katılması bizleri mutlu ediyor. Antrenörümüz Sevgi Tosun, Gaziantep ve milli takımımız için bir kazanç olmuştur." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: