Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Adana'da Kampa Girdi

 Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nın, 5-15 Eylül'de Adana'da yapılacak Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası için kampa girdiği bildirildi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nın, 5-15 Eylül'de Adana'da yapılacak Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası için kampa girdiği bildirildi. Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı teknik kadrosundan Arda Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, milli takımın geniş ve yetenekli bir kadroya sahip olduğunu belirterek, Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'na 12 ülkenin katılacağını bildirdi. Adana'da 5-15 Eylül'de yapılacak şampiyonada hedeflerinin iyi bir derece elde etmek olduğunu ifade eden Öztürk, bu maçlar için 2. etap kampın Ramazan Bayramı'ndan sonra da Adana'da süreceğini bildirdi. Öztürk, Adana’nın her zaman milli takımların kendisini evinde hissettiği sıcak ve konuksever bir kent olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Dünya şampiyonasında Adana halkının desteğine çok ihtiyacımız var. Şampiyonaya Türkiye, İsveç, İtalya, Japonya, Venezüella, Güney Afrika, Kanada, İran, Japonya, Avusturalya, İngiltere ve Meksika katılacak. Bu maçlarda çok iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Çukurova Üniversitesi'nin spor salonunda günde çift idman yaparak şampiyonaya hazırlanan sporcularımıza da güveniyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: