Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -Şanlıurfa Engelliler Kulübü Başkanı ve takım antrenörü Fırat: "Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni burada 20 sayı farkla mağlup edip, haftaya İzmir Büyükşehir Belediyespor'u da yenersek ligde kalıyoruz"

ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı, sahasında 14 Nisan Cumartesi günü oynayacağı kritik

ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı, sahasında 14 Nisan Cumartesi günü oynayacağı kritik Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını en az 20 sayı farkla yenerek, ligde kalma umudunu sürdürmek istiyor.

Şanlıurfa Engelliler Kulübü Başkanı ve takım antrenörü Veysi Fırat, iki yıldır mücadele ettikleri Süper Lig'de son iki haftaya girilirken ligde kalabilmeleri için hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Antalya Büyükşehir Belediyespor maçının büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Sezon sonunda son iki sıradaki takımların küme düşeceğini ifade eden Fırat, kendilerinin de 9'uncu sırada bulunduklarını ve Süper Lig'de kalabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Bu çok kritik maça tüm Şanlıurfalılar'ı davet eden Veysi Fırat, "Antalya Büyükşehir Belediyespor'u burada 20 sayı farkla mağlup edip, haftaya İzmir Büyükşehir Belediyespor'u da yenersek ligde kalıyoruz. Sezon başından bu yana boş tribünlere oynuyoruz. Hiç olmazsa sezonun bu son maçında tüm Şanlıurfalılar'ı, Sayın Valimizi, Belediye Başkanımızı ve milletvekillerimizi yani herkesi ama herkesi kadın, çocuk herkesi salona bekliyoruz. Eğer böyle bir hava yakalanırsa, Antalya Büyükşehir Belediyespor'u değil 20, 30 sayı farkla bile yeneriz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: