Tekerlekli Sandalye Takımı İlk Galibiyetini Aldı

Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Samsun Bedensel Engelliler Spor...

Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü 63-57 yendi.

Ligin ilk maçında kendi evinde Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı yenen Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda yüzler güldü.

Maç başlamadan önce spor salonuna gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, takıma desteklerini bildirdi ve oyuncular ile sohbet etti. Coşkulu bir taraftar önünde maça çıkan Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçın ilk periyodunu 12-10 önde kapattı.

Reklam
Reklam

Talas Spor Salonu'nda oynanan maçta Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maça ağırlığını koydu ve ilk yarıyı da 30-19 önde tamamlamayı başardı.

İkinci yarıya da iyi başlayan ev sahibi takım karşılaşmadan 63-57 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz