Tekirdağ Belediye Konservatuarından Hayrabolu’da Sanat Etkinliği

Tekirdağ Belediye Konservatuarı Kültür Ateşi Konser ve gösterileri Hayrabolu’da yapıldı.Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevinde düzenlenen...

Tekirdağ Belediye Konservatuarı Kültür Ateşi Konser ve gösterileri Hayrabolu’da yapıldı.

Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevinde düzenlenen kültürel etkinliğinde izleyenlere konservatuar öğrencileri tarafından enstrümantal ritim şov, halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterileri sergilendi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem konserde emeği geçenlere teşekkür ederken, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ta bu projedeki amaçlarının Trakya’yı kaynaştırmak olduğunu, iklimin ve insanlarının çok güzel olduğu bir ilde belediyelere düşen görevin bir ili daha yaşanası bir hale getirmek olduğu kaydetti.

Reklam
Reklam

Konser sonunda Belediye Başkanı İrtem tarafından Başkan Dalgıç’a Plaket takdim edilirken, Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç ile Konservatuar şefi Halil Yoruç’a da çiçek verdi.

ME-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: