Tekirdağ görev şehidimi uğurladı

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Eri Refik Kınık(47) büyük bir katılımla toprağa verildi.

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Eri Refik Kınık(47) büyük bir katılımla toprağa verildi.

Değirmenaltı Mahallesinde meydana gelen alan yangınını söndürmeye giderken itfaiye aracı ile geçirdiği elim kaza sonucu hayatını kaybederek görev şehidi olan Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Eri Refik Kınık(47) büyük bir katılımla toprağa verildi.

Refik Kınık için ilk tören Ortacami mahallesindeki evinin önünde yapıldı. Burada mesai arkadaşları ve yakınları tarafından dualar okundu. Daha sonra Tekirdağ Belediyesi önünde yapılan törene de Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'in yanısıra Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile ailesi yakınları ve iş arkadaşları katıldı. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına da başsağlığı dileyen Belediye Başkanı Adem Dalgıç 'Bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız' dedi. Belediye önündeki törenden sonra Ortacamide 8.Mekanize Piyade Tugayı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ertan İnal Tekin'in de katıldığı törende Öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Refik Kınık eski şehir mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz