Tekirdağ İl Güreş Temsilcisi Kobal:

Tekirdağ İl Güreş Temsilcisi Fatih Kobal, "Çorlulu kadın güreşçiler başarılarıyla Tekirdağ ve Çorlu'nun adını dünyaya duyuruyor" dedi.

Tekirdağ İl Güreş Temsilcisi Fatih Kobal, "Çorlulu kadın güreşçiler başarılarıyla Tekirdağ ve Çorlu'nun adını dünyaya duyuruyor" dedi.

Kobal, AA muhabirine açıklamasında, Ankara'da yapılan, "Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'na" katılan güreşçilerin ikincilik ve üçüncülük ile döndüklerini ifade etti.

Kadınların da erkekler kadar ata sporu olan güreşte iddialı olduklarını belirten Kobal, "Ankara'da yapılan şampiyonada 48 kiloda Serap Çölgeçen isimli güreşçimiz Türkiye üçüncüsü, 44 kiloda Aysun Erge isimli güreşçimiz de Türkiye ikincisi oldu. Toplamda, 220 sporcunun katıldığı şampiyonada, Çorlu Gençlik Hizmetleri Güreş Takımı sporcularımız olan Erge ve Çölgeçen, üstün başarı gösterdi. Yapılan her turnuva ve şampiyonada, Çorlulu kadın güreşçiler başarılarıyla Tekirdağ ve Çorlu'nun adını dünyaya duyuruyor."

Reklam
Reklam

Mayıs ayı içerisinde, Sakarya'da yapılacak olan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası'na 12-13 yaş gurubundan güreşçi götüreceklerini belirten Kobal, Sakarya'da yapılacak olan şampiyonadan da ciddi dereceler beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: