Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Tekirdağ İl Müftülüğü'ne bağlı cami ve Kur’an kurslarında devam eden...

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Tekirdağ İl Müftülüğü'ne bağlı cami ve Kur’an kurslarında devam eden yaz Kur’an kursları, İl Müftüsü Mahmut Gürlen tarafından ziyaret edildi.

İl Müftüsü Mahmut Gürlen, ziyarette bulunduğu öğrencilerle vakit geçirip motivasyonlarını arttırmak için mini dersler yaptı. Mahmut Gürlen; yaz kurslarının faaliyet ve önemini “ Nur yüzlü çocuklarımızın parlayan gözlerini gördükten sonra gelecek kaygısı yaşamak mümkün müdür? ” sorusu ile vurguladı.

Üç dönem halinde devam edecek olan yaz kurslarının Ramazan ayını içine almasına dikkat çeken Gürlen, “Teorik ve uygulamalı eğitimin yanında, oruç tutmanın yaşattığı manevi ortamın tadı ile yaz kurslarında verilen eğitimin bu yaz çok daha faydalı olacak. Ramazan, Kur’an-ı Kerimi çocuklarımızın gönüllerine daha rahat nakşedebileceğimiz bir iklim oluyor.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: