Tekirdağ TSO İlköğretim Okulu'ndan "El Ele" projesi

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlköğretim Okulu, "El Ele" projesi ile öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırıyor.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlköğretim Okulu, "El Ele" projesi ile öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırıyor.

Okul öğretmeni ve ekip lideri Bilgin Başaren Adalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "El Ele" projesinin, öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci ve dezavantajlı bireyleri anlamaya yönelik farkındalık kazandırma üzerine kurulu olduğunu belirtti.

Proje çalışmaları ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) düzenlediği Ar-Ge yarışmasında Türkiye genelinde ilk 14'e kaldıklarını anlatan Adalı, "Geçen yıl, engellilere ve dezavantajlı grupta bulunan öğrencilerle birçok etkinlik yaptık. Yaptığımız etkinlikler sonucu hazırladığımız raporla MEB'in yarışmasına başvurduk. Raporumuz öncelikle Tekirdağ'da il birincisi oldu. Daha sonra Ankara'da 67 okulun katıldığı yarışmada Türkiye'deki 14 okul arasına girdi. Bu Ar-Ge yarışmasının sonucunda da en iyi 3 proje belirlenecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Adalı, MEB'den gelen bir heyet tarafından da çalışmaların yerinde incelendiğini vurgulayarak, projenin artık Tekirdağ değil, Türkiye'yi temsil ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: