Tekirdağ Vali Yardımcısı Masatlı'ya Ziyaret

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ersoy ile yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı'yı

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ersoy ile yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı'yı ziyaret etti.

Ersoy, ziyarette yaptığı açıklamada, Balkanlar'dan Tekirdağ'a göç etmiş soydaşların sorunlarının çözümündeki çabaları ve yaptıkları çalışmalar dolayısıyla Masatlı'ya teşekkür etti.

Masatlı da Balkanlar'dan Tekirdağ'a yerleşen soydaşların sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini belirterek, soydaşlara desteklerinin süreceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Masatlı'ya, Balkan Türkleri'ne verdiği destekten dolayı plaket ve dernek bayrağı hediye edildi.

Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: