Tekirdağ Ve İstanbul'daki Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ ve İstanbul'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 8'i daha tutuklandı.

Tekirdağ ve İstanbul'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 8'i daha tutuklandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 Ocak'ta gözaltına alınan şüphelilerden 12'si savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerden Cüneyt A, İbrahim Halil Ç, İsa M, Sefer O, Cüneyt D, Tekin K, Memduh Ö ve Ferdi K "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda 190 kilogram esrarla gözaltına alınan 15 şüpheliden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmış, 1 şüpheli serbest bırakılmıştı.

Reklam
Reklam

-Uyuşturucuyu buğday poşeti ve peynir bidonlarında-

Öte yandan, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce operasyon görüntüleri basına dağıtıldı. Görüntülerde, uyuşturucu maddelerin, İstanbul'dan şehirler arası otobüslerle peynir bidonu ve buğday poşetlerinde getirildiği görülüyor.

Muhabir: Ergin Akgün / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: