Tekirdağ Yetiştirme Yurdu'nda Geleneksel Pilav Günü Düzenlendi

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü'nde yetiştirme yurdunun eski öğrencileri bir araya

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü'nde yetiştirme yurdunun eski öğrencileri bir araya geldi.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, etkinlikte yaptığı konuşmada, yetiştirme yurdunda kalan çocukların, geçmiş yıllara göre çok daha ileri seviyede imkanlara sahip olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin sürekli geliştiğini ve değiştiğini belirten Kocakundakçı, şunları söyledi:

"Çocuklarımız çok büyük imkanlara ve avantajlara sahip oluyorlar ama bir o kadar da tehlikelerle, kötü alışkanlıklarla da karşı karşıya kalıyorlar. Bu nedenle sorumluluk sahibi vatandaşlarımızın, sizler gibi büyüklerin ilgisine, alakasına, desteğine ihtiyacımız var. Burada yaşayan, barınan, çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak adına sizlerden önemli mesajlar alırız diye düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama da etkinliği her yıl düzenlemeyi amaçladıklarını bildirdi.

Etkinliğe 1958'den bugüne Tekirdağ Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan mezun olan 40 kişi katıldı.

Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: