Tekirdağ’da eğitime kar engeli

Tekirdağ’ın bazı ilçelerinde olumsuz hava şartları sebebiyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle, Malkara ilçesinde tüm resmi ve özel eğitim ve öğretim kurumları ile örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim öğretime, Şarköy, Hayrabolu, Muratlı ve Süleymanpaşa ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Tekirdağ’ın bazı ilçelerinde olumsuz hava şartları sebebiyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle, Malkara ilçesinde tüm resmi ve özel eğitim ve öğretim kurumları ile örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim öğretime, Şarköy, Hayrabolu, Muratlı ve Süleymanpaşa ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz