Tekirdağ'da İntihar Girişimi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde memleketine gidecek parası olmadığı için bunalıma giren bir kişi elektrik direğine çıkarak...

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde memleketine gidecek parası olmadığı için bunalıma giren bir kişi elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Memleketine gidecek parası olmadığı için bunalıma giren Deniz M., yüksek gerilim hattının bulunduğu elektrik direğine tırmanmaya başladı. Vatandaşların durumu 155 Polis İmdat’a haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, şahsı ikna etmeye çalışırken, diğer taraftan da TREDAŞ yetkililerine haber vererek elektriğin kesilmesini istedi. Deniz M., yüksek gerilim kablolarına ulaşmadan elektrik kesilirken, emniyet güçleri de şahsı ikna etmeyi başardı. İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Deniz M., serbest bırakıldıktan sonra yeniden Fevzipaşa Caddesi üzerine gelerek aynı elektrik direğine çıktı.

Reklam
Reklam

Emniyet güçleri Deniz M.’yi çıktığı elektrik direği üzerinden inmesi için bir kez daha ikna ettiler. Parası olmadığı için memleketine gidemeyen Deniz M.’nin imdadına çevre esnafları yetişti. Cadde üzerinde bulunan çevre esnafları aralarında topladıkları parayı Deniz M.’ye teslim ettiler. Emniyet güçleri de Deniz M.'yi Otogar’a kadar götürerek, memleketine gitmesi için otobüse bindirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: