Tekirdağ'da Kazayla Vurulan Er Şehit Oldu

Şarköy ilçesinde, bir jandarma Astsubayın kazayla beylik tabancasının ateş alması sonucu, boynuna mermi isabet eden Er Mete İmrak şehit oldu.

Şarköy ilçesinde, bir jandarma Astsubayın kazayla beylik tabancasının ateş alması sonucu, boynuna mermi isabet eden Er Mete İmrak şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Astsubay Erhan Önal, askerlerle birlikte gittiği Mürefte Beldesinde, bir görevden döndüğü sırada beylik tabancası içindeki mermiyi doldur boşalt yaparak namludan çıkarmak istedi. Tabancanın kazayla ateş alması sonucu yere çarpan kurşun buradan sekerek Jandarma Ulaştırma Er İmrak'ın boynuna isabet etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Irmak'ın ölüğünü tespit etti.

Reklam
Reklam

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Er Mete İmrak'ın cenazesi, Ankara'da yaşayan ailesine teslim edildi.

Olay sonrası gözaltına alınan Astsubay Erhan Önal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çorlu Askeri Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma sürüyor.

-Genelkurmay Başkanı Özel, başsağlığı mesajı yayımladı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, resmi internet sitesinden Er Mete İmrak için taziye mesajı yayımladı.

Orgeneral Özel, mesajında şunları kaydetti

"Kahraman personelimize şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli aile ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim."

Muhabir: Muhterem Erkul /Ergin Akgün / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: