Tekirdağ'da Milletvekili Köprülü köy köy geziyor

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; TBMM’nin tatile girdiği yaz döneminde memleketi Tekirdağ’da il ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Yaz boyunca hiç ara vermediği ziyaret ve incelemelerine esnaf ve köyleri de dahil eden Köprülü; vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi.

30 Ağustos Zafer Bayramını hemşerileri ile birlikte kutlayan genç vekil Köprülü, gün boyu süren çeşitli etkinliklerin ardından akşam saatlerinde Çorlu İlçesi Türkgücü köyünü ziyaret etti. CHP Çorlu İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber köye gelen CHP’li vekil, köylüler tarafından coşkuyla karşılandı. Öncelikle köylülerin sorunlarını dinleyen ve sorularını cevaplayan Köprülü, AKP’nin Yeni Büyükşehir Yasası ile hak kaybına uğrayan köy ve beldeler hakkında da köylülere bilgi verdi. Partisinin yerel seçim sürecindeki projeleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalar yapan CHP’li vekil, Türkiye ve dünya gündemine ilişkin de vatandaşlarla sohbet etti.

Reklam
Reklam

AKP’nin gezi eylemlerinde de görüldüğü gibi izlediği her politikanın Türk Milleti tarafından tepkiyle karşılandığını vurgulayan Köprülü, Güç kaybeden, güven kaybeden bir hükümetin saldırganlaşma politikası ile ve anti demokratik uygulamaları ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

CHP’li Köprülü; TBMM çalışmaları başlayana kadar, her gün ayrı bir bölgede hemşerileri ile bir araya geleceğini, inceleme ve gezilerine devam edeceğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: