Tekirdağ'da, Ramazan Ayı Hazırlıkları

Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, ramazan ayı hazırlıkları kapsamında İl Müftüsü Mahmut Gürlen'i ziyaret

Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, ramazan ayı hazırlıkları kapsamında İl Müftüsü Mahmut Gürlen'i ziyaret etti.

Gürlen, müftülükte gerçekleşen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Tekirdağ merkezde bulunan 44 caminin temizliğinin gerçekleştirilmesinden dolayı Tekirdağ Belediyesi'ne teşekkür etti.

Başkanvekili Ali Kılıç da ramazan Ayı öncesi cami temizliklerinin tamamlandığını, Tekirdağ Belediyesi olarak yapabilecekleri diğer konularla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Daha sonra Kılıç, Gürlen ve Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, Eski Cami'de incelemelerde bulundu.

Muhabir: Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: