Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Kişi Yakalandı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan uyuşturucu operasyonundan 8 şahıs yakalanırken, çok sayıda...

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan uyuşturucu operasyonundan 8 şahıs yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu KOM Grup Amirliği görevlilerince il genelinde yapılan farklı çalışmalar ve operasyonlar neticesinde, 23 fişek 14,05 gram eroin maddesi, 15 fişek 45,50 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 1 fişek 0,30 gram kokain maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 470 TL para ele geçirildi.

Reklam
Reklam

‘Uyuşturucu madde ticareti’ ve ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçlarından toplam 8 şüpheli yakalanırken, 2 zanlı şahıs gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: