Tekirdağ'da Yeni Pazar Yeri Tespit Çalışmaları

Tekirdağ Belediyesi'nce yeni pazar yeri tespiti ve gerekli çalışmaların yapılması için toplantı düzenledi.

Tekirdağ Belediyesi'nce yeni pazar yeri tespiti ve gerekli çalışmaların yapılması için toplantı düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, pazar yerinin belirlenmesi amacıyla Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter'in başkanlığında belediyenin meclis salonunda toplantı yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, toplantıda, semt ve üretici pazarlarını modern bir yapıya kavuşturmak, bu yerlerde sebze ve meyvelerle belediyenin izin verdiği diğer gıda ve ihtiyaç maddelerinin ticaretinin kaliteli, standartlara ve gıda güvenirliğine uygun olarak serbest rekabet şartları içinde yapılmasını temin etmek, tüketicilerin hak ve menfaatlerini korumak ve üreticilerle pazarcıların faaliyetlerini düzenlemek için kararlar alındığı belirtilerek, araştırmalara başlandığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Toplantıya, Zabıta Müdürü Hüseyin Hatipoğlu, Fen İşleri Müdürü Halit Ariş, İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Coşkun, Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Sami Kayın, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Başkomiseri Gökhan Demir, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden İbrahim Çakır, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Teknisyeni Metin Tanyeli'nin katıldığı kaydedildi.

Muhabir: Yavuz Karaduman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: