Tekirdağ'da "Yerel Medya Semineri" Düzenlenecek

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şubesi ile Tekirdağ Valiliği işbirliğiyle "Yerel Medya Semineri" düzenlenecek.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şubesi ile Tekirdağ Valiliği işbirliğiyle "Yerel Medya Semineri" düzenlenecek.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Mustafa Canbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ ve İlçelerinde faaliyet gösteren gazetecilerden gelen talepler doğrultusunda "Yerel Medya Semineri" düzenleyeceklerini belirterek, "Düzenleyeceğimiz seminerle gazeteci arkadaşlarımıza bir nebze de olsa mesleki anlamda katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Canbey, "Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüz Mehmet Atalay ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya himayesinde yapacağımız bu programın meslektaşlarımız için verimli olmasını diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tekirdağ Ramada Otel'de perşembe günü düzenlenecek seminere, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Özkır ve Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Metin Yüksel konuşmacı olarak katılacak.

Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: