Tekirdağ’daki Trafik Yoğunluğuna Çözüm Aradılar

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Valiliği'nde basınla sohbet toplantısı düzenledi.Toplantıya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz,...

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Valiliği'nde basınla sohbet toplantısı düzenledi.

Toplantıya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Trafik Tescil Müdürü Metin Kesici, Tekirdağ Karayolları 18. Şube Şefi Tevfik Demirbilek, Malkara Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amiri Tolga Güven, Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen ve gazeteciler katıldı.

Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Ali Yılmaz, yurt dışından ve yurt içinden gelenler sebebiyle Tekirdağ'da trafiğin yoğun olduğunu, özellikle Ramazan'dan önceki cuma günü büyük bir yoğunluk yaşandığını kaydetti. Yılmaz, “Şehrimizde yol çalışmaları da devam ediyor. Uzun bir süredir Kumbağ Kavşağı'ndan Aydık Tesisleri'ne kadar olan noktada yoğunluk yaşanıyordu. Burada yol çalışmaları tamamlandı. Buradaki yol gelişli gidişli olarak çift şeritten işliyor. Bu biraz daha trafiği rahatlatacak. Ramazan başlangıcı olması nedeniyle geçen hafta yollarımızdaki yoğunlukta artış oldu. Bu artışın bu hafta sonu azalmasını bekliyoruz.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Yerel radyo ve televizyonlar aracılığıyla vatandaşlara trafik yoğunluğu hakkında bilgi vereceklerini anlatan Yılmaz, "Trafik sıkışıklığının yaşandığı yerleri hafifletmeyi amaçlıyoruz. Bunun için alternatif yolların içinde olduğu bir harita hazırlayacağız. Bu haritaları ekiplerimiz aracılığı ile şoförlerimize dağıtacağız." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: