Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kutlu Doğum Haftası, Çorlu'da yapılan etkinliklerle kutlandı.

Kutlu Doğum Haftası, Çorlu'da yapılan etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Çorlu Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Hazreti Muhammed'in insan sevgisi, çocuklara, büyüklere ve kadınlara verdiği değer anlatıldı.

Çorlu Müftüsü Nazmi Söğüt, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftası'nı bir dizi etkinlikle kutladıklarını aktardı.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında ilçe genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi ve tasavvuf müziğinden örnekler seslendirildi.

Reklam
Reklam

Sema gösterisinin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü etkinlikte, katılanlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

-Çorlu'da yönlendirme levhaları konuldu-

Çorlu Belediyesi, sürücülerin yönlerini tayin edebilmelerini sağlamak amacıyla önemli noktalara trafik yönlendirme levhaları koydu.

Her gün on binlerce aracın trafiğe çıktığı ve işlek konumda bulunan E-5 Karayolu üzerinde, sürücüleri gidecekleri yöne doğru kolayca yönlendirmek ve güzergahlarında bulunan yolları daha doğru tayin edebilmelerini sağlamak amacıyla trafik yönlendirme levhaları konuldu.

Yapılan çalışmalarla 3 bölgeye trafik yönlendirme levhaları konulurken, aynı çalışmanın ilçedeki 13 ayrı bölgede de uygulanacağı kaydedildi.

-Aranan kişi yakalandı-

Çorlu'da hakkında arama kararı olan bir kişi yakalandı.

Geçen yıl karıştığı "tahsis gereği açıkta bırakılmış eşyayı çalmak" suçundan hakkında yakalama kararı bulunan S.D'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucu, Omurtak Caddesi'nde yürürken yakalanan S.D, gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: