Tekirdağlı Arıcılık Kursiyerleri İzmir’e Teknik Geziye Gitti

Tekirdağ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Köseilyas Köyünde tamamlanan Arıcılık Kursunun daha iyi pekiştirilmesi...

Tekirdağ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Köseilyas Köyünde tamamlanan Arıcılık Kursunun daha iyi pekiştirilmesi amacıyla İzmir’deki Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsüne teknik gezi düzenledi.

Geziye, Gazioğlu Köyü Tar-Gel Personeli Ziraat Mühendisi Gökçe Özdemir Özsoy, Köseilyas Köyü Tar-Gel Personeli Ziraat Mühendisi Fatih Köşdere ve kursiyerler katıldı.

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün destekleriyle gidilen Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Arıcılık biriminde bulunan teknik personellerden Üzeyir Karaca ve Mustafa Köseoğlu enstitünün çalışmaları, genel anlamda arıcılık ve teknik yetiştiricilik hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: