Tekirdağlı Judocuların Yunanistan Başarısı

Uluslararası Minikler ve Yıldızlar judo turnuvası 19–20 Kasım 2011 tarihlerinde Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapıldı.

Avrupa Judo Federasyonu 2011 faaliyet programında yer alan Uluslararası Minikler ve Yıldızlar judo turnuvası 19–20 Kasım 2011 tarihlerinde Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapıldı. Uluslararası turnuvaya 16 ülkeden 500 sporcu katıldı ve Türkiye Milli takımı toplamda 21 madalya kazandı. 8 ALTIN, 6 GÜMÜŞ, 7 BRONZ Madalya ile Takım halinde 2. Oldu. Tekirdağ Belediye Spor ise 13 madalya kazandı.

Tekirdağ Belediye Sporlu judocular , 6 ASLTIN – 5 GÜMÜŞ – 2 BRONZ madalya kazanarak, Türk Milli Takımının İskeletini oluşturduklarını göstermiş oldular. Tekirdağ Belediye spor judo takımının kafile listesi ve madalya kazanan sporcular,

Reklam
Reklam

1- Ali KILIÇ Kafile Başkanı

2-Hasan ÖNBEY İdareci

3-Özge Nur AKYÜZ İdareci

4-Deniz ŞİLLİ Antrenör

5-Kemal İŞSEVER Antrenör

6-Muhammet Arif KOÇ SPORCU GÜMÜŞ MADALYA

7-Mustafa Muhammet KOÇ SPORCU GÜMÜŞ MADALYA

8-Emine TOKDEMİR SPORCU ALTIN MADALYA

9-Enes ÇELİK SPORCU ------

10-Emre ÇELİK SPORCU GÜMÜŞ MADALYA

11-Alper SÜMER SPORCU BRONZ MADALYA

12-Emre Anıl ÇEKİRDEK SPORCU GÜMÜŞ MADALYA

13-Mehmet ATAKLI SPORCU GÜMÜŞ MADALYA

14-Ahmetcan ÇEKİÇ SPORCU ALTIN MADALYA

15-Atakan BAŞOL SPORCU BRONZ MADALYA

16-İlker YAVUZ SPORCU ALTIN MADALYA

17-Enes UZUN SPORCU -------

18-Ayşe Hazal AYVAZ SPORCU ALTIN MADALYA

19-Zeynep Simge YAVUZ SPORCU ALTIN MADALYA

20-Açelya GÜRLER SPORCU -------

21-Melissa ÖNER SPORCU ALTIN MADALYA

22-İnci KAYA SPORCU -------

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Judoda büyük başarılar elde eden sporcuları teker teker kutlayarak başarılarının devamını diledi. Türkiye Milli Takım kafile başkanı ve aynı zamanda, Tekirdağ Belediye Spor Kulübü başkanı Ali KILIÇ “Judo branşındaki alınan madalyalar bizleri çok sevindirdi. Bu sporcular her gün düzenli ve planlı antrenman yapıyorlar. Bizlere de görev olarak sporcularımıza destek vermek kalıyor. Müsabakalar çok çekişmeli geçti.16 ülkenin arasında takım halinde 2. olmak çok gurur verici. Sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Tekirdağ Judo İl Temsilcisi Dr. Mehmet ŞİLLİ “Yunanistan’da yapılan Uluslara arası müsabakada ülkemizi temsil eden sporcularımız çok büyük başarılar kazandı. Yaşları küçük ama dereceleri çok büyük. Bizlere bu müsabaka da destek veren, Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK’ , Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem DALGIÇ’a , Tekirdağ Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ali Osman TATLISU’ ya , Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali KILIÇ’a , Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımıcısı Hasan ÖNBEY’e ve son olarak Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih UYSAL’ a teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz