Tekirdağlı Sanayiciler TASİAD'da Biraraya Geldi

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD), Tekirdağ'da faaliyet gösteren sanayiciler ve temsilcilerini, Tekirdağ...

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD), Tekirdağ'da faaliyet gösteren sanayiciler ve temsilcilerini, Tekirdağ Sanayi Platformu toplantısında bir araya getirdi. Dernek toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Tekirdağ ve ilçelerinde faaliyet gösteren 55 firma sahibi ve yetkilisi katıldı.

TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, yaptığı açılış konuşmasında, “Tekirdağ’da faaliyet gösteren siz değerli sanayicilerimizin yaşamış olduğu sıkıntılara çözüm üretmek ve karşılıklı etkileşim sayesinde daha verimli işler yapabilmek için bir araya geldik. Toplantının faydalı olacağını umuyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Firmaların kendilerini tanıtma imkanı bulduğu toplantıda, Tekirdağ'da sanayi üretiminin dünü, bugünü ve yarını, sanayicilerin yaşamış olduğu problemler ve çözüm yolları adına geliştirilen projeler değerlendirildi. Toplantı sonunda, görüşlerine başvurulan sanayiciler toplantının çok verimli geçtiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: