Tekirdağlılar Su Parkını Sevdi

Tekirdağlılar, yaklaşık bir ay önce faaliyete geçen su parkını sevdi.

Tekirdağlılar, yaklaşık bir ay önce faaliyete geçen su parkını sevdi.

Sahildeki, eski lunaparkın olduğu alana inşa edilen su parkı, Tekirdağlılara eğlence alternatifi sunuyor.

"Yüzme", "düşme" ve "çocuk havuzu" olmak üzere, 3 havuza sahip olan su parkı, "halk günleri", "aile günleri" ve "kadınlara özel" olarak belirlenen günlük programlarla vatandaşlara hizmet veriyor.

Su parkının Koordinatörü Tamer Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, su parkının henüz deneme sürecinde olduğunu belirterek, proje aşamalarının devam ettiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Gelen talepler doğrultusunda kadınlara özel bir gün ayırdıklarını anlatan Özdemir, "Güvenlik şirketiyle birlikte çalışıyoruz. Kadınlara özel günde, bütün çalışanlarımız kadın. Bu özel günümüzde erkek çocuğu olan hanımlar, 6 yaşına kadar çocuklarını yanlarında getirebilir" diye konuştu.

Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz