Tekirdağspor 3 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

Tekirdağspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında yönetim kurulu ve teknik heyetin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde...

Tekirdağspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında yönetim kurulu ve teknik heyetin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde üç futbolcuyu kadrosuna kattı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor Bölgesel Amatör Lig 2. grupta yer alan Bismil Belediyespor'un ön liberosu Sinan Koç'u, Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Ankara Sincan Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu Fırat Demir’i ve son olarak da İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Halide Edip Adıvarspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Reklam
Reklam

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, “Tekirdağsporumuzu hak ettiği yer olan üst liglere taşımak amacıyla yönetim kurulu üyelerimiz tüm gücüyle çalışmaktadır. Devre arasında teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik görülen yerlere takviye yapmak için çok titiz bir çalışmaya girdik. Bu çalışmalar sonucunda takımımıza ikinci devre fayda sağlayacağına inandığımız üç futbolcuyu kadromuza kattık. Umuyorum ki futbolcu arkadaşlarımızda en kısa zamanda takıma uyum sağlayarak, Tekirdağsporumuzun gücüne güç katacaktır. Yeni transfer edilen arkadaşlarımıza Tekirdağspor Kulübü çatısı altında başarılar diliyor, tüm futbolcularımızın kazasız belasız sağlıklı bir ikinci devre geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: