Tekirdağspor Babaeski’den 3 Puan Almak İstiyor

Tekirdağspor, ligin 3. haftasında evinde misafir edeceği Babaeskispor karşılaşması hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü.Sarı Siyahlı ekip...

Tekirdağspor, ligin 3. haftasında evinde misafir edeceği Babaeskispor karşılaşması hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü.

Sarı Siyahlı ekip sabah bölümünde yaklaşık iki saat süren idmanı düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çalışmanın ikinci bölümünde çabukluk ve kuvvete dayalı istasyon çalışması yapan futbolcular son bölümde taktiksel pas ve şut çalışmasıyla günün ilk idmanını sonlandırdı.

13 Kasım Stadyumu’nda gerçekleşen sabah idmanında sakatlığı bulunan Birol ve kaleci İlker takımdan ayrı olarak salonda kuvvetlendirme çalışması gerçekleştirdi. Akşam bölümünde gerçekleşen idman, ısınma hareketlerinin ardından taktiksel pas, orta şut çalışmasıyla devam etti. Sarı siyahlı ekibimizin çalışması yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Akşam idmanında Birol takımla çalışmalara katılırken İlker güçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Takımın ikinci kaptanı kaleci İlker, “İlk iki haftada şansız bir şekilde birer puana razı olduk. Ancak unutmamak gerekir ki şampiyonluğa oynayan takımların deplasmandan getireceği her puan altın değerindedir. Bundan sonra kendi evimizde alacağımız üç puanlar deplasmanda aldığımız bir puanların değerini daha da önemli kılacaktır. Bunun yanında bilinmesi gereken en önemli şeylerden bir tanesi de sezon sonunda ki sıralamadır. Lig uzun bir maraton biz bu maratonun sonunda ipi göğüsleyen takım olma amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Takım içerisinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı yarattıklarını belirten kaleci İlker, “Takım içerisinde ki arkadaşlık ortamının bizi başarıya taşıyacak en önemli etkenlerden biri olduğunun bilincindeyiz. Tesislerimizde tüm çalışanlarımızla tam bir aile havası içerisinde Tekirdağspor'un başarısı için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Sultangazispor maçında yaşadığı sakatlıkla ilgili de açıklamada bulunan İlker; kendini iyi hissettiğini ve hafta sonu oynanacak olan Babaeskispor karşılaşmasında sahada yerini alacakmış gibi hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz