Tekirdağspor, Sultanbeylispor’dan 3 Puan Almayı Hedefliyor

Tekirdağspor’da,Suadiye Belediyespor galibiyetinin ardından verilen bir günlük izin sona erdi.Hafta sonu deplasmanda lig üçüncüsü Sultanbeylispor’la...

Tekirdağspor’da,Suadiye Belediyespor galibiyetinin ardından verilen bir günlük izin sona erdi.

Hafta sonu deplasmanda lig üçüncüsü Sultanbeylispor’la karşılaşacak olan Tekirdağspor maçın hazırlıklarına gerçekleşen tek idmanla başladı.

Öğleden sonra 13 Kasım Stadyumu’nda gerçekleşen antrenmana sakatlıkları geçen Şafak, Zihni ve Şamil takımla çalışmalara katılırken, hafif ağrıları bulunan Salih ve Özkan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sarı siyahlı ekibin son transferi Bülent ve kaleci İlker’de takımdan ayrı olarak salonda güçlendirme çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Genel Koordinatör Mehmet Ali Çınar ve Antrenör Ali Postacı nezaretinde gerçekleşen idman on beş dakikalık ısınma hareketleriyle başlarken, devamında iki grup halinde beşe iki oynandı. Kalecilerin kaleci antrenörü Refah Kayalarlı nezaretinde gerçekleşen çalışmanın ana bölümünde yarı sahada amaçlı çift kale oyun oynanırken, çalışma açma germe hareketleriyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz