Tekirova Yaz Şenlikleri Ramazan'da Da Devam Ediyor

Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova belde Belediyesi ve Tekirova Otelciler Birliği (TEKOB) tarafından ortaklaşa organize edilen...

Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova belde Belediyesi ve Tekirova Otelciler Birliği (TEKOB) tarafından ortaklaşa organize edilen yaz şenliği etkinliklerinin üçüncüsü düzenlendi.

Tekirova Belediyesi ve Tekirova Otelciler Birliği(TEKOB) tarafından Tekirova Amfi Tiyatro’sunda Haziran -Eylül aylarında organize edilen Yaz Şenliği etkinliklerinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Güral Premier Otel’in düzenlediği etkinlikte yerel sanatçı Serdar Şengül, şarkıları ile misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.

Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, “Halkımızı ve turistleri bir araya getiren Yaz Şenliği etkinliklerimiz Eylül ayı sonuna kadar devam edecek. Bu etkinlikler ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş oluyoruz. Etkinliklerin aynı zamanda esnafa da etkisi oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: