Tekirova'da şampiyon Martı Myra

Dostluk ve kardeşliği pekiştirmek ve kaynaşma sağlamak için bu yıl 9. kez düznelenen ve geleneksel...

Dostluk ve kardeşliği pekiştirmek ve kaynaşma sağlamak için bu yıl 9. kez düznelenen ve geleneksel hale gelen halı saha futbol turnuvası sona erdi.
Turnuvada üçüncülük ve dördüncülük maçı ve final maçı oynandı. Maçlar başlamadan önce hain saldırıda şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Oyuncular, hain saldırıyı kınamak için kollarında siyah bantlarla maça çıktı. Maçları seyretmeye gelen vatandaşlar ve otel personelleri attıkları “şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ile terörü lanetlendi. Turnuva komitesinin aldığı karar ile final sonrası düzenlenecek etkinlikler ve müzik iptal edildi.
Turnuvanın ilk maçı Rixos Otel ile Zen Phaselis Princess Otel arasında oynandı. Zen Phaselis Princess Oteli 12-5 skorla yenen Tekirova Rixos Otel turnuvanın üçüncüsü Zen Phaselis Princess Otel de turnuvanın dördüncüsü oldu.
Final maçı ise Martı Myra Otel ve Tekirova Cumayeri arasında oynandı. Maçtan önce üzerinde Türk Bayrağı ve takımların isimleri olan pasta kesildi. Çok çekişmeli geçen maçta Tekirova Cumayeri’ni 4-2 skorla yenen Martı Myra Otel turnuvanın birincisi, Cumayeri ise turnuvanın ikincisi oldu.
Ödül töreninde konuşma yapan Tekirova Belediye ve GATAB Başkanı Yusuf Üras terörü lanetledi. Dostluk ve kardeşlik adına düzenlenen bir turnuvanın amacına uygun olarak gerçekleşmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Üras, "Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen kötü planlara alet olmayalım." dedi.
Turnuvaya katılan vatandaşlarda hep birlikte terörü lanetleyen slogan attılar. Üras’ın konuşmasından sonra ödül alan takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Turnuvaya katkı sağlayan Anadolu Hastanesi yetkilileri ile hakemlere de plaket verildi. Turnuvada en az gol yiyen kaleci Martı Myra Otel'den Mustafa Akkelle, En centilmen oyuncu Phasellis Rose Otel'den Kamer Taç, en centilmen takım GATAB A, gol kralı Rixos Otel'den Murat Ökten ise plaket ile ödüllendirildiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz