Tekkeköy Sakarya Dersanesi, mezun ettiği öğrencilerini ödüllendirdi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde kurulan ve ilk yılını başarılarla tamamlayan Tekkeköy Sakarya Dershanesi, mezun ettiği öğrencileri...

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde kurulan ve ilk yılını başarılarla tamamlayan Tekkeköy Sakarya Dershanesi, mezun ettiği öğrencileri için ödül töreni düzenledi. Ödüllerini alan öğrenciler, hayatlarını değiştirecek sınavlara yine dersanelerinde hazırlanacaklarını ifade ettiler.
Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Mustafa Çilingir, Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Sert, sendika temsilcileri, okul müdürleri, çok sayıda veli ve öğrencinin katıldığı mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasında, Sakarya Dersanesi Tekkeköy Şube Müdürü Kamil Keleş, kendilerine güvenen vatandaşlara teşekkür etti.
Keleş, “Tekkeköy’deki ilk yılımızda bize güvenen ve destek veren bütün Tekkeköylülere teşekkür ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizle uyum içerisinde geçen bir senenin ardından dershanemizin adı fen lisesi, Anadolu öğretmen lisesi, Anadolu lisesi, sağlık meslek lisesini kazanan öğrencilerimizle taçlandı.” dedi.
Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Eğitim Komisyonu Başkanı Halil İbrahim Sert ise Sakarya Dershaneleri’nin 26 yıllık tecrübesini ilçelerine de getirdiğini belirterek, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Program, öğrencilere başarı belgeleri ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi. Ardından, veli ve öğrenciler mutluluklarını öğretmenlerle paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz