Tekkeköy'de Kutlu Doğum Coşkusu

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamındaki program coşkuyla gerçekleştirildi.Tekkeköy Belediyesi tarafından organize...

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamındaki program coşkuyla gerçekleştirildi.

Tekkeköy Belediyesi tarafından organize edilen, Kutlu Doğum Haftası kapsamında yapılan program öğle namazının ardından Tekkeköy Meydanı'nda başladı. Amasya Mehter Takımı eşliğinde Tekkeköy Düğün Salonu'na kadar yürüyen yüzlerce kişiye, Belediye Başkanı Hayati Tekin ve eşi Ayla Tekin tarafından gül dağıtıldı. Mehter takımının düğün salonu önünde düzenlediği gösterinin ardından Kur’an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi.

Reklam
Reklam

Başkan Hayati Tekin olmak üzere programda birçok kişi gözyaşlarını tutamayıp duygulu anlar yaşadı.

“Kutlu Doğum Haftası, ülkemizin beklenen bir kültür faaliyeti güzel bir geleneği olmuştur” diyen Başkan Hayati Tekin, “Kutlu Doğum Haftası denildiğinde, Hz. Peygamberimizi anmak ve onun temsil ettiği değerleri, güzel ahlakı, doğruluğu, barış ve kardeşliği, sevgiyi anlamak gelmektedir. Sadece Müslümanları değil, bütün insanlığı kucaklamış olan Peygamber efendimiz bütün dünya insanları için örnek bir şahsiyet, onun hayatı ve öğütleri de toplumsal hayatımızı aydınlatan güçlü bir ışık olmuştur. Böyle anlamlı bir haftada bizler de sizleri bir araya getirip bu havanın feyzine ulaşmanızı sağlamak istedik. Katılımlarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Program yemek ikramı ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: