Tekkeköy'e, Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi

Tekkeköy Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Semt Polikliniği, Tekkeköy’ de açılıyor.

Tekkeköy Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Semt Polikliniği, Tekkeköy’ de açılıyor. Tekkeköy Eğitim Kültür ve Sağlık Merkezi olarak hizmet veren binada yedi diş hekiminin hizmet vereceği bildirildi. Tadilat ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, sağlık alanında Tekkeköy'de birçok hizmete imza attıklarını söyledi. Tekkeköy'de yapılan sağlık hizmetleri hakkında bilgi veren Tekin, "Tekkeköy'e yaraşır toplum sağlığı merkezi ve 112 istasyonu yapıp, Sağlık İl Müdürlüğü'ne devrettik. Şimdi de Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin semt polikliniğini ilçemize kazandırıyoruz" dedi. Binanın içinde tadilat ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tekin, "Burada diş hastalıklarının tamamına müdahale edecek yedi diş hekimi görev yapacak. Diş çekimi, dolgu, bazı diş operasyonları, kanal tedavisi gibi daha bir çok diş sorununun tedavisi bu poliklinikte yapılacak. Tam teşekküllü diş hastanemiz iki üç aya kadar hizmete açılacak. Bizim için halkımızın sağlığı her şeyin üstündedir. Şimdiden diş polikliniği ilçemize, halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: