Teklifi GTSO götürmüş

Ekonomik şartlar sebebiyle zor günler geçiren Gümüşsu işletmesinin yeniden aktif hale getirilmesi

Ekonomik şartlar sebebiyle zor günler geçiren Gümüşsu işletmesinin yeniden aktif hale getirilmesi için Koza Altın Maden İşletmelerine teklifin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı tarafından götürüldüğü ifade edildi.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan başkan İsmail Akçay, kamuoyuna yansıyan Koza Maden İşletmeleriyle pazarlık süreci bilgisinin doğru olmadığını şirket yetkililerinin davetleri üzerine yaptığı araştırmalar sonucunda kendilerine işletmeyi satın alamayacaklarını söylediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Gümüşsu İşletmesi ile ilgili olarak hazırlanan raporun kendileri tarafından düzenlendiğini ifade eden Akçay, şirket Genel Müdürü ve diğer yetkililer ile görüştükten sonra yapılan çalışmalar sonunda fabrikanın yeniden aktif hale getirilmesi noktasında bir neticeye ulaşılamadığını söyledi.

GTSO Başkanı Akçay, fabrikanın Gümüşhane ile adeta sembolleştiğini kaydederek, ilgili maden şirketi tarafından satın alınması noktasındaki görüşmelerin ise önümüzdeki günlerde yeniden başlatılacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz