Tekne kazasında kaybolan gencin yakınları endişeli

İSTANBUL (İHA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında fener alayına katılan gençleri taşıyan bir teknenin batması sonucu kaybolan Hakan İlhan'ın babası ve yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

Beykoz Anadolu Hisarı İskelesi açıklarında 3 arkadaşıyla birlikte bulundukları teknenin batması sonucu kaybolan Hakan İlhan, hala bulunamadı. Bugün baba Ayhan İlhan ve yakınları, kaybolan gencin bulunması için iskele önünde endişeli bir şekilde beklemeye devam etti. Baba İlhan, "Dün akşam fener alayından dönerken birden teknenin batması sonucu 3 arkadaşı yüzerek kıyıya çıkmış, ancak oğlumdan henüz bir haber yok" dedi.

Reklam
Reklam

Baba İlhan, oğlu ve beraberindekilerin sarhoş olduğu şeklindeki iddilara cevap olarak da "Oğlumu elinde çay fincanıyla görmüşler. Çay içen insan nasıl sarhoş olur? Şu an aramalar devam ediyor ancak bir sonuç alamadık" diye konuştu.

Kaybolan gençle bir süre önce beraber olduğunu söyleyen şahıs ise, "Kendisiyle bazı arkadaşlarımızla birlikte beraber oturuyorduk. Ben ona küçüklüğünden beri takılıyorum. Dün de kendisine, 'Hakan Şükür ne haber, ne yapıyorsun?' diye takıldım. Daha sonra oradan ayrıldı. Teknenin battığını ve ondan haber alınamadığını ve kaybolduğunu öğrendik. Henüz tekne de bulunmadı. Olayın nasıl olduğunu anlayamadık" şeklinde konuştu.

Dün akşam yaşanan kazada, Hakan İlhan, Hakan Dursun, Erdinç Tekinkaya ve Özgür Ceylan, kayıkla geldikleri Kuruçeşme'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fener alayına katılıp, eğlendikten sonra Anadolu Hisarı'na doğru açılmış, kıyıya yaklaşık 200 metre mesafe kala motorun arızlanması sonucu tekne su alınca gençler denize atlamıştı. Gençlerden 3'ü güçlükle kıyıya çıkmayı başarırken, daha önce motosiklet kazasında ayağından yaralanıp ameliyat olduğu öğrenilen tekne sahibi Hakan İlhan kaybolmuştu.

Reklam
Reklam