Teknik Arıza, Amerika Yolcularını Mağdur Etti

United Havayolları’nın New-York-İstanbul seferi gerçekleştirecek uçakta teknik arıza yaşanınca yolcular mağdur oldu. United Havayolları’nın New-York-İstanbul...

United Havayolları’nın New-York-İstanbul seferi gerçekleştirecek uçakta teknik arıza yaşanınca yolcular mağdur oldu.

United Havayolları’nın New-York-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçak teknik arıza sebebiyle İstanbul’a gelemedi. Günde tek seferi olan uçağın İstanbul’dan New-York’a gidecek yolcuları uçamayınca, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne sıkıntılı anlar yaşadı.

Yolculardan Nur Kuyumcuoğlu, sefer iptaliyle ilgili yolcuların bilgilendirilmediğini savundu. Kuyumcuoğlu, “Ödevlerimi teslim etmek için ABD’ye dönüş tarihimi 9 Ekim olarak belirlemiştim. Ancak şimdi vaktinde gidemediğim için haklarımı kaybedebilirim.” dedi.

Reklam
Reklam

Akil Neşat Borcan ise kendilerine herhangi bir bilgi verilmediğini, bilet işlemleri için geldiklerinde uçağın iptal olduğunu öğrendiklerini ifade etti. Gün konusunda tek tek pazarlık yapıldığını kaydeden Borcan, “Diğer havayolu şirketlerinde yer var. Fakat bizi oraya yönlendirmek için herhangi bir girişimleri yok. Muhatap bulamıyoruz.” diye konuştu.

Seferin uçağın teknik bir arıza yapmasından dolayı iptal edildiğini ifade eden şirket yetkilileri ise yolculardan bazılarının diğer havayolu şirketlerine aktarıldığını, bazılarının ise otellerde ağırlandığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz