Teknik Direktör Ali Gülmez: "İskenderunspor 1967 Ile Prensipte Anlaştık"

Teknik Direktör Ali Gülmez, Spor Toto 3. Lig takımlarından İskenderunspor 1967 ile prensipte anlaştığını bildirdi.

Teknik Direktör Ali Gülmez, Spor Toto 3. Lig takımlarından İskenderunspor 1967 ile prensipte anlaştığını bildirdi.

Gülmez, Can Güven'in İskenderunspor 1967'deki teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından kulüpten kendisine böyle bir teklif geldiğini ve bundan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kulüp yöneticileri ile uzun süren bir toplantı yaptıklarını ifade eden Gülmez, "İlerleyen günlerde sözleşme imzalayacağız. Benden önce bu takım için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız İskenderunspor 1967'in hak ettiği yere gelmesidir. Bunun için bizler de elimizi taşın altına koyduk. Ateşten bir gömlek giydiğimin farkındayım" dedi.

Reklam
Reklam

Gülmez, takımda daha önce uzun süre futbolcu olarak görev yaptığını ve bölgede birçok takımı çalıştırdığını kaydetti.

Sıkıntıların ancak birlik ve beraberlik ile aşılabileceğinin altını çizen Gülmez, önümüzdeki hafta takımın başında olacağını ve idmanlara başlayacaklarını söyledi.

Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz