Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam: "türk Futboluna 3 Yılda Damga Vurduk"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, taraftarın coşkusunun maçı kazanmalarında etken olduğunu belirterek, "Nasıl Twente son...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, taraftarın coşkusunun maçı kazanmalarında etken olduğunu belirterek, "Nasıl Twente son yıllarda Hollanda futbolcuna damga vurduysa, bizde Türk futboluna damga vurduk" dedi.

TRT Spor'da yayınlanan 'Kupa Saati' isimli programa katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Twente maçının sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, "15 dakikada 3 tane net pozisyonumuz vardı. Sonradan kalemize gelen ilk top gol oldu. Taraftarın coşkusu burada çok önemliydi. Taraftarımız geriye düştükten sonra demorolize olmadı. Bizi desteklemeye devam etti. Taraftarın desteğinin etkisi oldu. Taraftar ile birlikte oyuncuların maça tutanmaları bizi mücadeleden uzaklaştırmadı. Oyunun içinde kaldık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

"TWENTE'Yİ ELEYEBİLECEĞİMİZİ GÖRDÜK"

Pozisyonlar ürettiklerini söyleyerek, rövanş maçına değinen Sağlam, "Devreyi 1-1 bitirmek bizim için önemliydi. İkinci yarı çok daha güzeldi. Pozisyonlar üretip, oyunun hakimiydik. Twente gibi Hollanda futbolunun son yıllarına damgasını vuran bir takıma karşı böyle bir skor ve oyun bizi mutlu etti. Şu an işin yarısı. Galip geldik ama karşımızda Twente gibi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama Twente'yi eleyebileceğimizi görmüş olduk. Bu bizim için bir avantaj ama fubolda maçlar oynanılmadan kazanılmıyor. İlk maçtaki oyunumuzu Hollanda'ya taşıyarak başarımızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TÜRK FUTBOLUNA DAMGA VURDUK"

5 maçlık periyodun kendileri için zor geçeceğini ifade eden Sağlam, "İyi başlamanın motivasyonu camianın, taraftarın moralini yükseltiyor ve olumlu etki ediyor. Şimdi kendi sahamızda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Kayseri ve Twente maçının vermiş olduğu hava tribünlere yansıdı. Coşkulu bir atmosfer içinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını oynayacağız. O güzel atmosfer ile, takımda güzel maçlar çıkarıyor. Tek tek değerlendirip yaşamak istiyoruz. Son yıllarda nasıl Twente Hollanda damga vurduysa, bizde Türk futboluna damga vurduk. Pazar günün iyi geçirip sonraki Twente maçına moralli hazırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: