Teknik Direktör Kalpar'dan Sorgun Belediyespor'amoral Ziyareti

Türkiye liglerinin tanınmış ve deneyimli teknik direktörlerinden Hüseyin Kalpar, Sorgun Belediyespor'un antrenmanını izleyerek futbolculara moral verdi.

Türkiye liglerinin tanınmış ve deneyimli teknik direktörlerinden Hüseyin Kalpar, Sorgun Belediyespor'un antrenmanını izleyerek futbolculara moral verdi.

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ve Yozgat Birinci Amatör Küme Süper Futbol Ligi Şampiyonu Sarıkaya Belediyespor arasında oynanacak baraj maçını izlemek üzere Yozgat'a gelen deneyimli teknik adam Kalpar, Sorgun Belediyespor'un idmanını izledi.

Kalpar, oyunculara "Arkadaşlar, bu maç sizler için çok önemli. Sadece bir doksan dakikanız var. Sizlerin bu maçta en iyi performansı göstereceğinizi, hocanızın, yöneticilerinizin, Sorgun halkının yüzünü güldüreceğinizi düşünüyorum. Ben de maçı izleyeceğim. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Antrenman sonrasında AA muhabirine açıklamada yapan Kalpar, Yozgat'ın, hayatında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Yimpaş Yozgatspor'un Süper Lige çıktığı yıl takımın teknik direktörlüğünü yaptığını ifade eden Kalpar, aynı yıl Süper Lig'de başarılı bir grafik yakaladıklarını belirtti.

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: