Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularım ve ben artık keyif alıyoruz

Samsunspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlığını, Fenerbahçe karşılaşmasını kazanmanın moraliyle başladı.Nuri Asan Tesisleri’nde Saat 14.00’de...

Samsunspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlığını, Fenerbahçe karşılaşmasını kazanmanın moraliyle başladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde Saat 14.00’de başlayan antrenmana Teknik Direktör Mesut Bakkal başta olmak üzere teknik heyet ve tüm oyuncuların yüzleri gülerek ve şakalaşarak başladı.

Oyuncularının maçlardan ve antrenmanlardan keyif aldıklarını belirten Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçının kendisini ve takımı dirilttiğini kaydetti. İlk maçında galibiyetle başlamasının kendisi adına tarif edilemeyecek bir duygu olduğu kaydeden tecürebeli hoca, “Kazandığımız için hem takımım hemde şehir adına çok sevinçliyim. İl maça böyle başlamak benim için onur ve sevinç kaynağı oldu. Oyuncularım kendisine yakışanı yaptılar. Bu maçta oyuncular içlerinde var olan oyunculuğu biraz dışarı çıkardılar. Oynadıkça keyif aldılar, seyircide keyif aldılar ve böyle güzel bir sonuç geldi. Oyuncularım ve ben artık keyif almaya başladık bunun ilerleyene maçlara da olumlu etki yapacağına inanıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

İşlerinin zor fakat imkânsız olmadığını bundan sonraki kalan maçları final havasında oynayacaklarını vugrulayan Mesut Bakkal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Önümüzde Karabük maçı var bu da zor bir maç. Ha kolay maç var mı? Hepsi zor geçecek. Bundan sonra 10 final maçımız var. Kalan maçlardan mutlak puan kazanmamız lazım. Kaç puan alacağız 15-20 olabilir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz