Teknik Direktör Takımı Yormadı

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın takımı yormadı.Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman öncesi teknik patron Erhan...

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın takımı yormadı.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman öncesi teknik patron Erhan Altın oyuncularla bir süre görüştü. Daha sonra düz koşu ile başlayan idman, 5'e 2 oyunu ile son buldu.

MEHMET SAK'A AİLE MORALİ

Samsunsporlu Mehmet Sak, idman sonrası büyük bir sürprizle karşılaştı. Mehmet Sak babası Hatip ve annesi Segi Sak'ı tesislerde görünce önce şaşırdı, sonra büyük sevinç yaşadı. İdmanın bitimiyle soluğu anne ve babasının yanında alan Mehmet Sak, ailesi ile hasret giderdi. Mehmet Sak, “Benim için büyük sürpriz oldu. Maçada gelecekler. Ailem bana ve takımıma uğurlu gelecekler" dedi.

Reklam
Reklam

KENAN YELEK HASRET GİDERDİ

Eski kaptan ve antrenör Kenan Yelek, kulübü ziyaret etti. Başkan Emin Kar ve Teknik Direktör Erhan Altın ile bir süre görüşen Kenan Yelek, Boluspor maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz