Teknik Direktör Yavuz: Deplasmanda Bir Puan Önemli

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor ligin 15. haftasında Hatayspor ile 1-1...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor ligin 15. haftasında Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdürdü.

Polatlı Bugsaşspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz ise, iki gün arayla iki önemli maç yaptıklarını belirterek, deplasmanda alınan bir puanın önemli olduğunu söyledi. Yavuz, şöyle konuştu:

“Bu önemli maça Eskişehirspor ile oynadığımız kupa maçının ardından çıkmak elbette en önemli eksiğimizdi. İki gün arayla iki önemli maç yaptık. Oyuncularımdaki yorgunluğu tahmin edebilirsiniz. Ancak liderseniz ve hedefleriniz varsa bu tür mazeretlerden uzak işinizin en iyisini yapmak zorundasınız. Biz de bugün böyle yaptık. Galip gelmeyi isterdik ancak deplasmanda bir puanda çok önemli. Liderliğimizi sürdürüyoruz.”

Reklam
Reklam

Kupadan elenmelerini kendilerini lige daha iyi konsantre edeceğini vurgulayan Teknik Direktör Ahmet Yavuz, ilk olarak ligin ilk yarısını lider kapatmayı daha sonrada ikinci yarıyı da lider kapatarak şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Öte yandan, Eskişehirspor maçında sakatlanan ve tedavisi süren Emre Aygün’ün Nazilli Belediyespor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Sakatlıkları devam eden Baki Mercimek ilk yarıyı kapatırken, Fatih ve Mustafa Er’in tedavilerine devam ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: