"Teknoloji, Eğlence, Tasarım" Etkinliği

Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde 8 ülke temsilcilerinin katılımıyla "Teknoloji, Eğlence, Tasarım" (TED) etkinliği düzenlendi. 

Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde 8 ülke temsilcilerinin katılımıyla "Teknoloji, Eğlence, Tasarım" Diller Okulu İngilizce Dil Eğitim Programı Direktörü ve TED Türkiye katılımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Kaplan, programda yaptığı konuşmada, TED'in dünya çapında çeşitli sanatçıları, bilim insanları, iş adamlarını ve başarı hikayeleri olan insanları biraraya getirdiğini ve fikirlerini tüm dünyayla paylaştığını söyledi. Kaplan, toplantıda çoklu kültürde yaşamanın önemi, ülkelerin değerlerinin, becerilerinin nasıl geliştirileceği ve bu konularda nasıl farkındalık oluşturulacağı konularının tartışıldığını anlattı. Geçen yıl üniversite olarak TED'in lisansını almak için başvuruda bulunduklarını belirten Kaplan, üniversitede 70'in üzerinde ülkeden öğrenci olduğu için bu etkinliğin kendilerini yansıtacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: