Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu Heyet Protokolü İmzalandı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu Heyet protokolü, CBÜ Rektörlüğü'nde düzenlenen bir törenle...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu Heyet protokolü, CBÜ Rektörlüğü'nde düzenlenen bir törenle imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, Fen Bilimleri Müdürü Prof. Dr. Enver Atik, ÜSİTEM Müdürü Doç. Dr. Nurşen Saklakoğlu himayelerinde, ODTÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ni temsilen ODTÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Batum, Türk Telekom Manisa İl Müdürü İsmail Uzel, KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özçevik, Manisa Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Indesit Company Beyaz Eşya San.ve Tic. A.Ş. adına Fabrika Müdürü Pietro ALBA ve Ar-ge Müdürü Semra Aslan, Keskinoğlu Tavukçuluk Damızlık İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına İş Geliştirme Müdürü Vuslat Çavuş ve Muhasebe Müdürü İlyas Ünlüaslan, Sarıgözoğlu Hidrolik Kalıp ve Makine Sanayi A.Ş. adına İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Partici, Sipil İnşaat Mühendislik Plastik San. ve Tic. A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar'ın katılımlarıyla imzalanan protokol, Celal Bayar Üniversitesi'nin Teknoloji Geliştirme Bölgesi için atılan ilk resmi adım oldu. Kurucu Heyet protokolü konusunda bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, "İmzaladığımız bu protokol ile ilimize ve bölgemize önemli katkılar sağlayacak Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin ilk resmi adımını atmış bulunuyoruz. Bu yolda ilerlerken birçok teknoloji geliştirme bölgesi ziyareti yaptık. Ancak örnek yapılanma olarak ODTÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ni seçtik. Tüm Kurucu Heyet üyelerine aktif katılımları için teşekkür ediyor, Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kurucu Heyeti bilgilendirme amacıyla sunum yapan ÜSİTEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Osman Çulha, Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin Manisa'ya sağlayacağı avantajları anlattı. Kurucu Heyette bulunan ODTÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi adına törene katılan ODTÜ Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Batum, profesyonel bölge yönetiminin başarılı sonuçlar verdiğini ve ODTÜ Teknokent olarak her konuda desteğe hazır oldukların vurguladı. Kurucu heyet üyelerinin böylesine hayırlı bir oluşumda bulunmaktan duydukları gurur ve mutluluğu dile getirmelerinin ardından, protokol imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: